Hagen

Vi holder på å bygge opp en Renessansehage/rosehage i Nedre Vats. Dette koselige stedet som før var landstedet vårt, men som nå er blitt vårt nye hjem. Huset er fra 1937, og låven er bygget i 1949. Vi har holdt på å restaurere selve huset helt siden vi kjøpte det for ca 4 år siden. Det har tatt tid, siden det tidligere bare var et sommerhus, men nå flyttet vi inn for et halv år siden.
For 1,5 år siden designet jeg forslag til Rennesansehagen vår.
Så i fjor sommer leide vi inn gravemaskin, som planerte om hele hagen, og laget alle gangene som skulle bli rennesansehagen. Denne sommeren startet vi med å plante roser rundt alle sirklene, så det har blir plantet i alt rundt 90 rosetrær, over 20 ulike sorter roser. Nå har vi kjøpt inn 16 plommetrær som skal plantes rundt sirklene.Vi har også rukket å støpe en kjempestor terrasse, med flotte trapper. Med god hjelp av en fagmann selfølgelig. Og noen nydelige smijernsportaler!!!                                                                Sommer 2014.

Kommentarer

  1. Hagen er helt nydelig. Kanskje en gang jeg får anledning til å se den i virkeligheten :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Signe.Jeg så en Renessansehage på tv i går,det er vist ikke så mange av dem i Norge.Vi designet vår Renessansehage i 2012,så denne er ganske nystartet,men jeg syns vi har fått gort mye på så kort tid."2015 skal et minitempel så klart i hagen,og en sirkelrundt vanndam,med vannliljer.Vi gleder oss.Hjertelig velkommen på besøk i vår hage og Galleri Stråtveit.Jeg ligger også inne på Galleri Stråtveit på facebook om du vil følge meg der.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg